Velkommen hos

Marie´s Fysioterapi

Fysioterapeut – Holistisk Energi Coach – Kostvejleder

Klinikken arbejder holistisk, dvs ser det

hele menneske og møder dig hvor du er i livet.

Fokus på at skabe balance i både krop og sind

God tid til dig og din behandling.

Priser

Jeg arbejder udenfor ydernr. dvs uden det offentlige tilskud, men jeg samarbejder med Sygesikring Danmark. Herudover også mulighed for at få dækket behandlinger helt eller delvist via dine sundhedsforsikringer.

Bestil tid

Book en tid online via knappen nedenfor:

Åbningstider

 • Mandag: kl. 08.15 – 15.00
 • Tirsdag:   kl. 08.15 – 17.00
 • Onsdag:  kl. 08.15 – 17.00
 • Torsdag:  kl. 08.15 – 16.00
 • Fredag:    kl. 08.15 – 13:00

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

 

– Fysioterapi

– Vejledning ifht personlig udvikling

– Kostvejledning

– Holdtræning

– Personlig træning/genoptræning

– Firmaaftaler ifht ryg-/nakke-/skulder træning

– Skab ro i dit liv – Tag hånd om stress (SUMA) Samarbejde med Susanne Graae

Behandlinger

1. Konsultation.

 • Dit første besøg hos mig, hvor vi sammen finder ud af hvad din problematik er, hvilken historik du har med, om du har haft tidligere episoder, hvordan din hverdag er præget af din problematik osv. Vi finder i fællesskab et mål for dit videre behandlingsforløb, og herudfra sammensætter jeg den rette behandling/træning for dig.
 • Varighed 60 min: Pris 650 kr

Normal behandling

 • Behandling, træningsvejledning, samtale, justering af øvelser osv.
 • Varighed 40 min: Pris 425 kr

Fysiomassage

 • Fysiomassage er for dig , der gerne vil gøre noget godt for dig selv og din krop.
  Det er en afstressende massage, som reducerer opspændt muskulatur og øger blodgennemstrømningen igennem muskulaturen. Herved løsnes spændinger og kroppen får øget velvære. Kombineres gerne med relevante udstræk af muskulaturen og gode råd om arbejdsstillinger og/eller holdningskorrektion.
 • Pris 350 kr – 30 min
 • Pris 495 kr – 45 min
 • Pris 650 kr – 60 min

Personlig træning
Personlig genoptræning

 • Individuelt forløb på x antal uger, tilpasses efter den enkeltes behov. Træningen foregår i Siloens lokaler, FME Fit Club.
 • Pris: Tilpasset den enkeltes behov, ring for individuel pris.

Holdtræning: Ryg-/nakke-/skulder

Stabiliserende ryg-/nakke-/skulder træning med bold og elastikker,  gulvøvelser.

Træningstidspunkter:

 • Tirsdag: kl 09:00 – 10:00
 • Onsdag: kl 16:00 – 17:00
 • Pris: pr gang: 75 kr
 • 10 turs klippekort : 699 kr

Adresse:

I sommerperioden er træningen udendørs på Nordre Strandvej Sindallund.

Vejleder ifht personlig udvikling, stresshåndtering og kostvejledning

Vejledning ifht personlig udvikling kan være ifht personlige mål i livet, hvor du har et mål du gerne vil nå, som du har brug for hjælp og støtte til at opnå. Som vejleder kan jeg hjælpe dig igennem den svære proces med at gøre din drøm til virkelighed.

“If you can dream it – you can do it”.

 

SUMA stresshåndtering er et work shop forløb hos private/virksomheder , hvor der undervises i at opnå større balance i krop og sind, få større indsigt i egen adfærd og de uhensigtmæssige mekanismer, der sættes i gang og forårsager ubalance i en stresset krop. Der vil være en veksling mellem undervisning og praktiske øvelser, og forløbene vil blive målrettet til de enkeltes behov og målsætninger.

 

Som kostvejleder kan jeg guide dig til opnå en sundere kost og varig livsstilsændring. Denne kan kombineres med et personligt trænings-/genoptræningsforløb.

Hvem er jeg

Marie´s Fysioterapi

Jeg er 45 år og uddannet fysioterapeut, holistisk energi coach/vejleder ifht personlig udvikling og kostvejleder. Har haft klinikken siden 2017, og har rigtig god erfaring med komplekse problemstillinger i kroppen, holdtræning, individuel træning, afspænding, stresshåndtering, fysiomassage.
Herudover er jeg vejleder ifht personlig udvikling, energi arbejde og det at være bevidst nærværende og træffe bevidste valg ifht den ønskede retning i livet.
Som behandler er det vigtigt for mig at være nærværende, lyttende og møde dig, hvor du er i livet. At se det hele menneske og skabe balance i både krop og sind.
Bor i Frederikshavn sammen med min mand og mine 2 børn. Jeg har herudover en uddannelse som maskinmester og har mange års erhvervserfaring

 

 

Både fagligt og personligt ser jeg mennesket som en helhed og mener det er helt essentielt at kunne betragte krop og sjæl som en indbyrdes afhængig mekaniske, som indgår i et kontinuerligt dynamisk samarbejde.

Det er væsentligt at krop og sjæl er i indbyrdes balance og derfor også vigtigt at lytte efter sin krops signaler for at opretholde den balance – og dermed trivselen.

Mine kompetencer som terapeut og menneske er at jeg bl.a. er god til at lytte, er empatisk og kan mærke hvordan andre mennesker har det. Herudover er det væsentligt for mig at tilpasse den enkelte behandling til det enkelte menneske og tage udgangspunkt i det enkelte individs behov og historie.

Jeg afsætter god tid til mine patienter hvilket er med til at sikre en grundig opstartssamtale og undersøgelse og dermed god basis for det videre behandlingsforløb.

Udover at være fysioterapeut, kostvejleder og sundhedscoach er jeg også uddannet maskinmester og har arbejdet i det maritime erhverv i ca. 11 år, inden jeg begyndte at læse til fysioterapeut .

Det kan virke som et drastisk skift at gå fra at være maskinmester med elektronik og mekanik til at blive fysioterapeut og arbejde med krop og sind.

For mig har det handlet om en indre motivation for at arbejde med mennesker istedet for maskiner – det at kunne hjælpe andre mennesker med et åbent sind, lyttende og med en aktiv tilgang til at fremme funktionsniveau og livskvalitet hos andre mennesker.

I mine øjne kan mekanikken på mange måder overføres til menneskekroppens biomekanik og elektronikken kan på mange måder overføres til menneskehjernen, som kan betragtes som en yderst avanceret computer.

Jeg er meget glad for mit tilvalg og føler en stor tilfredsstillelse ved at hjælpe andre mennesker hver dag.

Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark får du tilskud til dine behandlinger.

BEMÆRK: Hvis du har en sundhedsforsikring hos PenSam, Skandia eller Danica, betaler Sygesikringen Danmark for dine behandlinger – også selv om du ikke er medlem af Danmark. Se info på nedenstående link:

For yderligere info om Sygesikring Danmark og fordelene ved at være medlem, klik på nedenstående link:

http://www.sygeforsikring.dk

Ydelser:
1.Konsultation (60 min):
Marie’s Fysioterapi  –  650 kr
Tilskud “Danmark”

Normal behandling (40 min)
Marie’s Fysioterapi  –  425 kr
Tilskud “Danmark” 

Fysiomassage (30 min)
Marie’s Fysioterapi  –  350 kr

Fysiomassage (45 min)
Marie’s Fysioterapi  –  495 kr

Fysiomassage (60 min)
Marie’s Fysioterapi  –  650 kr

Holdtræning (60 min)
Marie’s Fysioterapi  –  70 kr
Tilskud “Danmark” 

10 turs klippekort til træningshold – ryghold
Marie’s Fysioterapi  –  650 kr
Tilskud “Danmark” 

Superviseret træning (30 min)
Marie’s Fysioterapi  –  325 kr

Superviseret træning (45 min)
Marie’s Fysioterapi  –  475 kr

Superviseret træning (60 min)
Marie’s Fysioterapi  –  625 kr

Sendt afbud: 300 kr

Udeblivelse (uden afbud)
Marie’s Fysioterapi  –  300 kr

Der tages betaling efter hver behandling via, mobile pay eller kontanter.

Mobile pay nr: 48282 (Marie’s Fysioterapi)

Priser

Priser Træning, kostvejledning

Personlig træning: Pris på træningsforløb tilpasses den enkeltes behov
Holdtræning - Ryghold: 75 kr. - 10 turs kort: 699 kr.
Superviseret træning: 30 min - 325 kr
Superviseret træning: 45 min - 475 kr
Superviseret træning: 60 min - 625 kr
Kostvejledning 60 min - 625 kr

Priser Fysiomassage

30 minutter fysiomassage 350 kr.
45 minutter fysiomassage 495 kr.
60 minutter fysiomassage 650 kr.

Priser Behandlinger

1. Konsultation 60 minutter 650 kr.
Normal Behandling. Varighed 40 minutter 425 kr.
SUMA Stresshåndtering workshops Pris aftales ifht workshoppens indhold og varighed

OMEGA-3 olie – for et sundere og stærkere helbred!   Marie´s Fysioterapi er forhandler af en 100% naturlig og økologisk Omega-3 olie fra Norge, 100% fersk, sporbar og bæredygtig arktisk vildfisk. Tilsat økologisk, koldpresset olivenolie og vitamin D3. Olien er udvundet ifht strenge norske kvalitetskrav som er på niveau med medicinalbranchens krav og herudover MRC Certificeret*.   https://youtu.be/43dpoY3xHIw   Omega-3 fiskeolie er dokumenteret ifht: GOD FOR DIT HJERTE, GOD FOR DIN HJERNE, GOD FOR DIT SYN, GOD FOR DIT IMMUNFORSVAR , GOD FOR DIT BLODTRYK OG TRIGLYCERIDNIVEAU I BLODET  GOD FOR DINE MUSKLER OG KNOGLER .   Hertil kommer den positive effekt ifht dit tarm- og fordøjelsessystem, hudproblematikker, tænder, hår mv.   Olivenolien indeholder omega-9-fedtsyrer med høje koncentrationer af antioxidanter af typen polyfenoler . Omega-9-fedtsyrer bidrager til at opretholde friske blodkar, en god hjertehelse samt at kontrollere blodsukkerniveau i kroppen. For at forebygge udvikling af betændelsesreaktioner og hjerte- og karsygdomme, er løsningen at øge indtaget af højkvalitets omega-3- og omega-9-fedtsyrer, fremfor kun at reducere omega-6- indtaget.   Utallige studier viser at en balance mellem omega-6 og omega-3 er afgørende ifht et godt helbred.I dag er forholdet – eller ratio – mellem omega -6 og omega -3-fedtsyrer i den vestlige verden mellem 10:1 og 20:1. Det betyder at vi indtager op til 20 gange så meget omega-6 som omega-3 fedtsyrer. Den anbefalede ratio skal være lavere end 5:1.   *MSC (Marine Stewardship Council), er en uafhængig international mærkningsordning for miljøvenligt og bæredygtigt fiskeri. MSC-certificerede fiskerier sikrer at fisken er fanget på et niveau som gør at fiskebestandene og økosystemerne, som de er afhængige af vil være sunde og produktive for fremtiden.  

Marie’s Fysioterapi er optaget med behandlinger i løbet af dagen, og derfor er det ikke altid muligt at besvare telefonen med det samme, så læg en besked eller brug nedenstående muligheder.

Book en tid hos Marie´s Fysioterapi her på hjemmesiden eller FB siden.

Send gerne sms eller indtal besked på tlf. 60 55 10 66, og den vil blive besvaret så snart det er muligt.

Send en e-mail til info@mariesfysioterapi.dk, og den vil blive besvaret så snart det er muligt.

Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark får du tilskud til dine behandlinger.

BEMÆRK: Hvis du har en sundhedsforsikring hos PenSam, Skandia eller Danica, betaler Sygesikringen Danmark for dine behandlinger – også selv om du ikke er medlem af Danmark, se info på nedenstående link:

For yderligere info om Sygesikring Danmark og fordelene ved at være medlem, klik på nedenstående link:

https://www.sygeforsikring.dk

Klinikken hos Marie´s Fysioterapi er lokaliseret i Kattegat Silo, Silovej 8, 4. sal – 9900 Frederikshavn.

Der er skilte i forhallen, som viser vej til klinikken på 4.sal

Der er rigtig gode parkeringsforhold med mange gratis P-pladser lige nedenfor bygningen og der er elevator til 4.sal .

Hvis du ønsker at få et sundere og stærkere helbred og gerne vil vide mere om omega-3 olien, så kontakt Marie’s Fysioterapi på enten:

Email: info@mariesfysioterapi.dk
Tlf: 60 55 10 66
HJemmesiden her eller FB

Hvis du har et ønske om at komme i bedre form, eller ønsker genoptræning efter en skade, kan du kontakte Marie’s Fysioterapi og få en personlig snak om mål og forventning. Det er vigtigt at få en personlig samtale inden forløbet sættes i gang, så det bliver individuelt tilpasset efter behov og nuværende udgangspunkt.

SUMA er et tværfagligt samarbejde som er indgået med Sygeplejerske Susanne Graae, hvor vi hjælper private/virksomheder med stresshåndtering. Der vil indgå workshops, indsigt i egen krop og sind, praktiske øvelser og redskaber til at kunne håndtere stress og få mere ro og balance i krop og sind.

Velkommen som patient på klinikken:
Marie’s Fysioterapi
Kattegatsilo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn
Email: info@mariesfysioterapi.dk
Tlf: 60 55 10 66

I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig.

1. Hvilke oplysninger behandler vi?

I forbindelse med din behandling på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler).
Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge, efter reglerne i sundhedslovens kapitel 9.
Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed.
Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt.
Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f.
Vi kan også anvende dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag. I så fald indhenter vi først dit samtykke. Denne anvendelse sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

2. Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke. I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9.
De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af din region eller af et forsikringsselskab, vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale.

3. Hvor længe opbevares oplysningerne?

Din journal opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere.
Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring.

4. Dine rettigheder vedrørende oplysningerne

Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os. Efter autorisationslovens § 24 må vi ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er fejl i journalen, kan du bede om, at der laves en tilføjelse.
For oplysninger, der ikke er omfattet af patientjournalen, har du har ret til at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger. Du har også ret til at bede os om at ophøre med at behandle sådanne oplysninger om dig.

5. Klage

Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk
Tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan findes styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk

Citat fra Kunder:

ADRESSE

Kattegat Silo
Silovej 8, 4. etage
9900 Frederikshavn

ÅBNINGSTID

 • Mandag: kl. 08.15 – 16.00
 • Tirsdag:  kl. 08.15 – 18.00
 • Onsdag:  kl. 08.15 – 17.00
 • Torsdag: kl. 08.15 – 16.00
 • Fredag:   kl. 08.15 – 15:00